Απεργίες : Εργασιακό νομοσχέδιο: Οι αλλαγές σε ωράρια, απολύσεις ... - Τι ώρες στάση εργασίας, συγκεντρώσεις.

Απεργίες : Εργασιακό νομοσχέδιο: Οι αλλαγές σε ωράρια, απολύσεις ... - Τι ώρες στάση εργασίας, συγκεντρώσεις.. Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κοροναϊού. «είναι περιττό να αναφέρουμε ότι δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που θέτει η ισχύουσα νομοθεσία για την προκήρυξη απεργιών. Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις και τηλεργασία. Posts about απεργίες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις written by norfid και nomarked. Από enhmaek | 25/11/2020 | ανακοινώσεις, απεργίες | 0 σχόλια.

Τώρα μας λέει πως οι απεργίες στρέφονται εναντίον της κοινωνίας (οι απεργίες και όχι η δική της πολιτική) και επιστρατεύει την κλασική συνταγή του κοινωνικού αυτοματισμού για να χτυπήσει την αυριανή απεργία. Υπενθύμισε δε πως για τον περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος, η κυβέρνηση βρήκε στρωμένο δρόμο από τον νόμο αχτσιόγλου που προέβλεπε ότι για την προκήρυξη απεργίας απαιτείται το 50%+1 των εγγεγραμμένων μελών ενός σωματείου. Προκήρυξη 24ωρης απεργίας την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020. Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις και τηλεργασία. Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κοροναϊού.

Ο Τζήμερος θέλει το Σύνταγμα του…1952 και απαγόρευση στις ...
Ο Τζήμερος θέλει το Σύνταγμα του…1952 και απαγόρευση στις ... from kontranews.gr
Δευτέρα, 23 νοεμβρίου 2020 10:52. Προκήρυξη 24ωρης απεργίας την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020. Από enhmaek | 25/11/2020 | ανακοινώσεις, απεργίες | 0 σχόλια. Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο νησί, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της γσεε. Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κοροναϊού. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν οι απεργίες είναι νόμιμες ή παράνομες και καταχρηστικές, δεδομένου ότι γίνονται σε περίοδο εισαγωγικών εξετάσεων για το πανεπιστήμιο και θα ταλαιπωρήσουν τους μαθητές υπέρμετρα, σε σχέση με το όποιο όφελος διεκδικούν να πετύχουν οι απεργοί. Ενημερωθείτε γρήγορα για όλες τις απεργίες έκδοση 1.1:

Νέες απεργίες και κινητοποιήσεις για το εργασιακό νομοσχέδιο χατζηδάκη.

«είναι περιττό να αναφέρουμε ότι δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που θέτει η ισχύουσα νομοθεσία για την προκήρυξη απεργιών. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν οι απεργίες είναι νόμιμες ή παράνομες και καταχρηστικές, δεδομένου ότι γίνονται σε περίοδο εισαγωγικών εξετάσεων για το πανεπιστήμιο και θα ταλαιπωρήσουν τους μαθητές υπέρμετρα, σε σχέση με το όποιο όφελος διεκδικούν να πετύχουν οι απεργοί. Από enhmaek | 25/11/2020 | ανακοινώσεις, απεργίες | 0 σχόλια. Αφορμή της απεργίας των ναυτεργατών ο εορτασμός της πρωτομαγιάς. Επιπλέον, το κυβερνών κόμμα καλεί τον συριζα και το κκε να τοποθετηθούν άμεσα απέναντι σε αυτές τις απεργίες, που στρέφονται ξεκάθαρα εναντίον της κοινωνίας. Ο χειμώνας του 1942 σκότωσε στους δρόμους της αθήνας πάνω από 250 χιλιάδες ανθρώπους από την πείνα, εξαιτίας της δέσμευσης προμηθειών από. All posts in category απεργίες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις. Πώς θα κινηθούν κατά τη διάρκεια της απεργίας στις 10 ιουνίου. Προκηρυξη 24ώρης απεργιασ την πεμπτη 26 νοεμβριου 2020. Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Ενημερωθείτε για όλες τις απεργίες που έχουν εξαγγελθεί στη χώρα. Πότε έχει εξαγγείλει στάση εργασίας η αδεδυ. Όλους τους συλλόγους ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων.

Προκηρυξη 24ώρης απεργιασ την πεμπτη 26 νοεμβριου 2020. Απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για την εργατική πρωτομαγιά η γσεε την τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Όλους τους συλλόγους ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων. Ο χειμώνας του 1942 σκότωσε στους δρόμους της αθήνας πάνω από 250 χιλιάδες ανθρώπους από την πείνα, εξαιτίας της δέσμευσης προμηθειών από. Της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, του αγώναη συνέλευση αυτές τις μέρες βρέθηκε εκεί που γράφεται η ιστορία…στους δρόμους!

Καλή σχολική χρονιά με απεργίες σε δημοτικά και ...
Καλή σχολική χρονιά με απεργίες σε δημοτικά και ... from www.tovima.gr
Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κοροναϊού. Όλους τους συλλόγους ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων. Νέες απεργίες και κινητοποιήσεις για το εργασιακό νομοσχέδιο χατζηδάκη. Αφορμή της απεργίας των ναυτεργατών ο εορτασμός της πρωτομαγιάς. Οπτικοακουστικό αρχείο υλικό από τις εκδηλώσεις και τις απεργίες της εσηεα. Πότε έχει εξαγγείλει στάση εργασίας η αδεδυ. Προκήρυξη 24ωρης απεργίας την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020. Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί η υπ.

Πώς θα κινηθούν κατά τη διάρκεια της απεργίας στις 10 ιουνίου.

Η ψυχή της γενικής απεργίας. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε σήμερα τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, του αγώναη συνέλευση αυτές τις μέρες βρέθηκε εκεί που γράφεται η ιστορία…στους δρόμους! Αφορμή της απεργίας των ναυτεργατών ο εορτασμός της πρωτομαγιάς. Τι ώρες στάση εργασίας, συγκεντρώσεις. Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κοροναϊού. Posts about απεργίες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις written by norfid και nomarked. All posts in category απεργίες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις. Τώρα μας λέει πως οι απεργίες στρέφονται εναντίον της κοινωνίας (οι απεργίες και όχι η δική της πολιτική) και επιστρατεύει την κλασική συνταγή του κοινωνικού αυτοματισμού για να χτυπήσει την αυριανή απεργία. Ο χειμώνας του 1942 σκότωσε στους δρόμους της αθήνας πάνω από 250 χιλιάδες ανθρώπους από την πείνα, εξαιτίας της δέσμευσης προμηθειών από. Ενημερωθείτε γρήγορα για όλες τις απεργίες έκδοση 1.1: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο νησί, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της γσεε. Πότε έχει εξαγγείλει στάση εργασίας η αδεδυ.

Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν οι απεργίες είναι νόμιμες ή παράνομες και καταχρηστικές, δεδομένου ότι γίνονται σε περίοδο εισαγωγικών εξετάσεων για το πανεπιστήμιο και θα ταλαιπωρήσουν τους μαθητές υπέρμετρα, σε σχέση με το όποιο όφελος διεκδικούν να πετύχουν οι απεργοί. Βγάζουν εννιά στις δέκα απεργίες παράνομες και καταχρηστικές. Αφορμή της απεργίας των ναυτεργατών ο εορτασμός της πρωτομαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί η υπ. Δευτέρα, 23 νοεμβρίου 2020 10:52.

«Χτύπημα» Αρκά για απεργίες και εκλογές - Ειδήσεις - νέα ...
«Χτύπημα» Αρκά για απεργίες και εκλογές - Ειδήσεις - νέα ... from www.tovima.gr
Ενημερωθείτε για όλες τις απεργίες σήμερα στα μμε και για τις κινητοποιήσεις στο ηράκλειο κρήτης. Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κοροναϊού. Απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για την εργατική πρωτομαγιά η γσεε την τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. To connect with απεργίες στα μμμ, join facebook today. Προκηρυξη 24ώρης απεργιασ την πεμπτη 26 νοεμβριου 2020. Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις και τηλεργασία. Ενημερωθείτε γρήγορα για όλες τις απεργίες έκδοση 1.1: Όλους τους συλλόγους ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων.

Επιπλέον, το κυβερνών κόμμα καλεί τον συριζα και το κκε να τοποθετηθούν άμεσα απέναντι σε αυτές τις απεργίες, που στρέφονται ξεκάθαρα εναντίον της κοινωνίας.

Προκήρυξη 24ωρης απεργίας την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020. Απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για την εργατική πρωτομαγιά η γσεε την τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Τι ώρες στάση εργασίας, συγκεντρώσεις. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε σήμερα τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Τώρα μας λέει πως οι απεργίες στρέφονται εναντίον της κοινωνίας (οι απεργίες και όχι η δική της πολιτική) και επιστρατεύει την κλασική συνταγή του κοινωνικού αυτοματισμού για να χτυπήσει την αυριανή απεργία. Ενημερωθείτε γρήγορα για όλες τις απεργίες έκδοση 1.1: All posts in category απεργίες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο νησί, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της γσεε. Ο χειμώνας του 1942 σκότωσε στους δρόμους της αθήνας πάνω από 250 χιλιάδες ανθρώπους από την πείνα, εξαιτίας της δέσμευσης προμηθειών από. Πότε κάνουν απεργία μμμ, μετρό, ησαπ, τραμ. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν οι απεργίες είναι νόμιμες ή παράνομες και καταχρηστικές, δεδομένου ότι γίνονται σε περίοδο εισαγωγικών εξετάσεων για το πανεπιστήμιο και θα ταλαιπωρήσουν τους μαθητές υπέρμετρα, σε σχέση με το όποιο όφελος διεκδικούν να πετύχουν οι απεργοί. Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις και τηλεργασία. Οπτικοακουστικό αρχείο υλικό από τις εκδηλώσεις και τις απεργίες της εσηεα.